Tentang Kami

urang
JNP_logo-w

JNP - Jaga Kaki Anjeun!

未标题600 -400

JNP kapanggih pikeun nyieun fashion jeung sapatu kualitas nyaman.

Salawasna ngahasilkeun sapatu klien kami kalayan inovasi, gairah sareng tanggung jawab.

Sateuacan JNP diadegkeun, Amanda sareng Bin parantos damel di industri sapatu salami 8 taun.Dina mangsa éta, urang meunang loba pitulung ti pabrik salawasna ngarojong ngembangkeun produk anyar urang jeung produksi, klien nu mantuan kami ngartos pamasaran, branding sarta ogé komunitas sosial anu mantuan kami uninga kumaha nyieun bisnis alus.

Ku kituna urang tumuwuh nepi step by step, urang sumber bahan baku di pabrik béda jeung accessries di pasar béda ku sorangan, Bin indit ka sakola sapatu pikeun neuleuman kumaha carana sangkan sapatu jeung pola sapatu, pastikeun urang bisa communite kalawan pabrik leuwih profésional sarta efisien.

Teras, urang gaduh tim anu saé, anu ngalakukeun hal-hal sapertos anu urang lakukeun sateuacanna.Urang salawasna terang mantuan klien kami diobral ogé mangrupa bisnis win-win pikeun sakabéh us.We sadayana ngalakukeun gawé babarengan tim.

w
qqq

Ngembangkeun & Desain

Kami ngembangkeun sapatu sareng klien kami babarengan, tina milih bahan,ngembangkeun desain anyartina karya seni, ide
Nyobian unggal sampel anu urang damel, mariksa kualitas produk.

Ranté pasokan

Tim produksi urang, anu digawé babarengan pikeun leuwih ti 15taun.Hatur nuhun pikeun pamahaman standar luhur kami, mariksa produk tina bahan baku, motong potongan, satengah produk, produk rengse tur packing.Because kami yakin bakal leuwih gampang pikeun nyieun produk kualitas sarta minuhan produksi lead time.Ngan urang bisa ngadalikeun prosedur, sarta datang ka hasil alus.

s
tt

Sertipikat

Tim JNP nampi seueur dukungan ti para klien, supplier sareng komunitas sosial.
Kituna teh titik konci urang paduli ngeunaan sertipikat.Produk sertipikat pikeun ngajaga lingkungan, kaséhatan masarakat. Inok pabrik pikeun HAM.
BSIC, SEDEX, DISNEY, SGS jsb

Merek gawé bareng (logo)

15 taun, kami geus cooperated kavling merek, kaasup merek sapatu kawentar, merek fashion, supermarket jsb.
Mudah-mudahan pangalaman urang, tiasa ngabantosan urang duaan pikeun ngalegaan usaha.


Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.